• Full time
  • Reuver

Site Invite

Werkzaamheden
Je gaat de producten welke ze produceren zéér nauwkeurig reinigen. Dit doe je door deze producten in baden te dompelen, goed droog te blazen en de producten nauwkeurig en zonder te bekrassen in te pakken. Vervolgens verwerk je de order in het digitale systeem. Zodat de producten verzendklaar zijn.

Onze opdrachtgever produceert complete fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ze leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten, waarbij ze gebruikmaken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten binnen dit bedrijf.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die geen problemen heeft met fysiek zwaar werk, je tilt regelmatig ongeveer 20KG, verder kun je nauwkeurig werken en kun je goed werken  met een computer. Ook beheers je de Nederlandse taal en ben je iedere werkdag beschikbaar vanaf 10:30 tot 18:00 uur.

Wat bieden wij
Je werkt maandag t/m vrijdag van 10:30 t/m 18:00 uur. Het betreft een functie voor langere tijd, met kans op contract voor onbepaalde tijd. Onze relatie is aangesloten bij de CAO Klein Metaal.

Heb je interesse en/ of vragen, neem dan meteen contact met ons op!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.