• Part time
  • Reuver

Site Invite

Werkzaamheden
Je bent als HR adviseur verantwoordelijk voor het gehele speelveld van HR, van werving & selectie t/m de uitdiensttredingen en alles wat daar tussen zit. Je verstrekt HR advies aan de medewerkers én leidinggevenden. Verder ben je verantwoordelijk voor de aanname en introductie van nieuwe medewerkers. Verder stel jij het opleidingsbeleid op en voer je deze uit. Je draagt zorg voor een up-to-date HR beleid en de daarbij behorende HR-administratie en rapportage. Ook bereid je de salarisadministratie uit en fungeer je als back-up. Je volgt de Wet Verbetering Poortwachter op en draagt zorg voor de begeleiding van (langdurig) zieken. Je adviseert over de verbetermogelijkheden op HR-gebied en deze vertalen naar concrete acties en/ of verbetervoorstellen. Verder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelshandboeken, salarisschalen en het loongebouw.

Onze relatie al meer dan 70 jaar een gerenommeerd producent van gegevensbewaarders.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO opleiding, denk aan de richting Personeelsmanagement of Personeel & Arbeid (harde eis). Verder heb je ervaring met de salarisadministratie, je bent in het bezit van het praktijkdiploma Loonadministratie. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en hebt brede actuele vakkennis. Tevens kun je werken met Exact, Sap is een pre. Ervaring met LEAN en/ of QRM is een pre. Je hebt een flexibele instelling en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Iedere andere taal is een pre. Ook kun je goed luisteren, verschillende belangen afwegen en ben je in staat om prioriteiten te stellen.

Wij bieden een ontzettend leuke HR uitdaging voor 20 tot 24 uur per week. Je werkt zelfstandig in een platte en informele onderneming. Er heerst een prettige werksfeer en er is ruimte/ kansen voor ontwikkeling. Tevens wordt er een marktconforme beloning en prima arbeidsvoorwaarden geboden. Uiteraard is dit een vacature met perspectief voor een contract voor onbepaalde tijd.

Heb jij interesse en / of vragen, neem dan meteen contact met ons op!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.