• Full time
  • Reuver

Site Invite

Wat ga je doen:

Je gaat werken met beton. Sommige dagen werk je aan de afvulmachine, maar je gaat ook zand scheppen, producten inpakken en verpakken, digitaal gegevens invoeren, producten verplaatsen. Tevens zorg hou je de kwaliteit van het product in de gaten en onderneem je actie indien nodig. 

Onze relatie:

Onze relatie is een MKB bedrijf gevestigd in Reuver en is gespecialiseerd in het vervaardigen van tuin gerelateerde (zware) producten. Deze producten worden verkocht door zeer grote winkelketens over de gehele wereld. 

Functie eisen:

De ideale kandidaat heeft ervaring als productiemedewerker en heeft zeker geen problemen met het krijgen van vieze handen. Je woont in de omgeving van Reuver en bent fulltime beschikbaar. Ook heb je geen problemen met het werken in 2-ploegendienst en beheers je de Nederlandse taal goed. 

Wat bieden wij

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Op dit moment wordt er 40 uur binnen 4 dagen gewerkt (je werkt dus 10-uurs diensten). De werktijden zijn vanaf 07:00/ 17:00 uur. Per januari werk je in een 2-ploegendienst (07:00 – 15:00 / 15:00 – 23:00 uur). Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.

Uiteraard zijn er mogelijkheden voor een vast contract. 

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan meteen contact met ons op!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.