• Full time
  • Venlo

Site Invite

Heb jij affiniteit met logistiek? Wil jij graag in drie ploegen werken? Ben jij een echte regelaar, houd jij van afwisseling en uitdaging in je werk en ben jij op zoek naar een leidinggevende functie in het Warehouse? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken! 

Als Teamleider Crossdocben je verantwoordelijk voor het coördineren van en direct leidinggeven aan de dagelijkse operatie binnen het aan jou toegewezen proces binnen het Warehouse, dusdanig dat dit resulteert in een optimale logistieke service aan de klant(en). Als logistiek teamleider ga je leidinggeven aan een kleine groep medewerkers in het Warehouse. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de processen, aansturen, motiveren en begeleiden van de medewerkers. Naast het toezien, bewaken, controleren en bijsturen van de dagelijkse processen, ben je meewerkend met je collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistieke KPI’s. Je analyseert de voorraad bewegingen en stelt op grond daarvan verbeteringen voor ten aanzien van de inrichting van het magazijn en de efficiëntie van de logistieke stromen.

Onze relatie is een logistiek dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wie ben jij? 

  • Je bent flexibel, stressbestendig, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden. 
  • Je bent in deze functie namelijk continu bezig met verschillende klanten, systemen en orders     
  • In deze functie is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaren en proactief kan reageren. 
  • Je bent een echte regelaar en houdt van hectiek en uitdagingen.    
  • De Logistiek Teamleider die wij zoeken heeft een goede kennis van logistieke processen en systemen en kennis van de functie en voorkomende handelingen binnen alle voorkomende processen in het Warehouse. 
  • Bij voorkeur ben je bekend met WMS en Excel.     
  • Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je ontvangt een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en een persoonlijk flex budget. Je komt te werken in een deskundig team, waarmee je samen elke dag het resultaat bereikt. Een goede samenwerking en collegialiteit is bij ons heel belangrijk, evenals dat je met veel plezier en voldoening elke dag naar je werk gaat.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.