• Full time
  • Venlo

Site Invite

Werkzaamheden

Als transportplanner op de exportafdeling ben je verantwoordelijk voor het plannen en regelen van de groupage zendingen via de bestaande partner relaties binnen Europa. Jouw dagelijkse focus is zorgen voor een gestroomlijnde planning van het transport en dit zo efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen. Dagelijks zorg je ervoor dat de transport aanvragen op de juiste manier worden verwerkt, zo efficiënt mogelijk worden gepland en vervoerd worden met de juiste transport documenten. Hierbij zal continu een afweging gemaakt moeten worden tussen factoren als prijs en snelheid. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de exportzendingen, het opmaken van de transportbescheiden en het verrichten van de benodigde administratie, facturatie en communicatie met betrekking tot de zendingen van de klanten, agenten en vervoerders.

Onze relatie is een logistiek dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Ben jij een gedreven en energieke transportplanner? Heb jij ervaring met groupage zendingen? Ben jij een echte teamspeler? En ben je toe aan een nieuwe baan en/ of werkomgeving? Dit is de baan voor jou!

Functie-eisen

De transportplanner die wij zoeken heeft reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie in het transport. Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre. In deze functie is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaren, administratief sterk bent en proactief kan reageren.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. De functie is fulltime, van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is in overleg, afhankelijk van ervaring, tussen € 2000,- en € 2200,- bruto per maand.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.