• Full time
  • Echt

Site Invite

Als orderverzamelaar zal je werkzaam zijn op de afdeling outdoor. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van tegels en zorg je ervoor dat de producten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je zal komen te werken in een klein en hecht team waar ruimte is voor Limburgse gezelligheid.

Het bedrijf waar je bij aan de slag gaat is een toonaangevende organisatie op het gebied van natuursteen en keramiek. Je vind bij deze werkgever de mooiste materialen, de meest unieke designs en beste kwaliteit. Het is een dynamisch bedrijf dat altijd in ontwikkeling is en waar volop ruimte is voor ontwikkeling.

Jouw taken:

Je zal de tegels verzamelen die de klanten bestellen en deze bestellingen verpakken. Ook ga je aan de slag met het maken van palletkaarten en het boeken van picklijsten via het softwaresysteem.

Geen dag is hetzelfde, je springt namelijk ook bij waar nodig bij een aantal randactiviteiten. Hierbij moet je denken aan het laden en lossen van vrachtwagens, wegrijden van inbond en het onderhouden van het terrein.

Functie-eisen:

  • Je bent collegiaal en steekt graag je handen uit de mouwen
  • Je hebt oog voor detail
  • Je werkt gestructureerd en geordend
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid om deze te behalen via het bedrijf

De werktijden zullen week om week van 7.30 uur tot 16.15 uur zijn en van 9.15 tot 18.00 uur.

Het salaris zal €12,07 bruto per uur bedragen op basis van 40 uur per week. Je ontvangt 25 verlofdagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen tijd voor tijd op te sparen. Mocht je een kalenderjaar niet ziek zijn geweest, krijg je als beloning 2 extra verlofdagen. Tenslotte is er de mogelijkheid om heftruckcertificaat te behalen en op termijn door te groeien naar een vaste baan.

Heb je vragen of interesse, dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht via roermond@invitejobs.nl of bel ons op 0475 22 70 50 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.