• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een (ervaren) lakspuiter.
Heb jij ervaring met het lakken en/of beitsen van houten onderdelen? Ben jij op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan in dagdienst? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Wat ga je doen?
Je bent onderdeel van de afdeling lakverwerking. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het voorbewerken en voorzien van een laklaag van houten meubelonderdelen. Daarnaast voor het aanmaken en mengen van diverse laksystemen en je verzorgt uiteraard ook het lakken van de meubelonderdelen.

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat vragen we; 

  • Ervaring met de werkzaamheden;
  • Kennis van materialen en werkmethodes in het lak- en coatingproces;
  • Nauwkeurig en kwaliteitsbewust;
  • Sociaal en communicatief vaardig;

De functie is fulltime, van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn in dagdienst van 07:30 uur tot 16:30 uur, in overleg is een afwijking in werktijden bespreekbaar. Het salaris is afhankelijk van ervaring tussen € 14,00 bruto en € 14.60 bruto per uur exclusief ADV compensatie.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.