• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor een mooi productiebedrijf in Venlo zoeken wij een productiemedewerker die van aanpakken weet!

Werkzaamheden

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het productieproces. Je bent een duizendpoot die op alle afdelingen kan worden ingezet. Je werkzaamheden bestaan uit het gereedmaken van grondstoffen voor de productie, grondstoffen mengen, het afvullen en inpakken van de producten. Natuurlijk ben je flexibel ingesteld en verricht je ook andere voorkomende werkzaamheden.

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogwaardige en kwalitatieve verfsoorten. Ze ontwikkelen hun producten zelf en verzorgen het productieproces van A tot Z. Zo biedt onze opdrachtgever voor elke uitdaging en ondergrond een passend product!

Functie-eisen

  • Je bent een echte aanpakker en bereid fysieke arbeid te verrichten
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving
  • Je bent leergierig, zelfstandig en flexibel ingesteld
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

De werkzaamheden zijn in dagdienst (8:00 tot 17:00). Het salaris is €11,50 bruto per uur. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling.

Heb je vragen of interesse, dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Neem gerust contact met ons op via 077-820 03 33 of klik direct op de sollicitatiebutton, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.