• Full time
  • Reuver

Site Invite

Werkzaamheden:

Als Machinebankwerker krijg je de ruimte voor je talent. Je gaat aan de slag met het afwerken van zeer nauwkeurige producten door middel van tappen, boren en ruimen. Ook ontbraam je kleine onderdelen onder een microscoop en brengen je een finishing touch aan op kleine onderdelen met een zéér hoge nauwkeurigheid. Verder behoren ook het plaatsen van helicoils, vacuümvlakken en het nawerken van dichtvlakken tot je werkzaamheden en denk je mee over de verbeterprocessen. Want iets dat goed gaat kan altijd beter.

Onze opdrachtgever produceert complete fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ze leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten, waarbij ze gebruikmaken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten binnen dit bedrijf.

Functie eisen:

  • MBO denk- en werkniveau (WTB/ Fijnmechanisch, niveau 2/3).
  • Ervaring hebben in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de high tech industrie.
  • Secuur en oplossingsgericht kunnen werken.
  • Flexibele instelling.

Het betreft een fulltime functie. Het salaris is in overleg, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Ze zijn aangesloten bij de CAO Klein Metaal, dit betekend dat er buiten de vakantiedagen, ook 13 ADV-dagen worden vergoed. Bij gebleken geschiktheid is er uiteraard een grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen of interesse? Neem dan meteen contact met ons op! Wij bespreken jouw wensen en de vacature. Wie weet heb je snel een nieuwe leuke uitdaging mét toekomstperspectief. Bel: 077-820 09 90 of stuur een mailtje mét je CV naar reuver@invitejobs.nl

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.