• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij in het bezit van een reachtruck certificaat? Heb jij geen probleem met fysiek zwaarder werk (zware producten)? En ben jij op zoek naar een stabiele baan met stabiele uren EN met uitzicht op een vaste aanstelling? Wij hebben de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Aan de hand van een orderlijst ga jij met behulp van de reachtruck orders picken. De stellingen staan vrij dicht op elkaar, dus je moet behendig zijn met de reachtruck! Daarnaast ben je bezig met het wegrijden van pallets en label je de pallets. Als er even geen reachtruck werkzaamheden zijn help je met het afstapelen van de pallets en met het picken van orders.

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van constructiemateriaal. Het magazijn, wat gevestigd is in Venlo, is bevoorraad met verschillende merken bouw-/constructiematerialen voor professioneel gebruik.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als reachtruckchauffeur.

De functie is fulltime, 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur. Het salaris is in overleg tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.