• Full time
  • Swalmen

Site Invite

Werkzaamheden

Als assemblagemedewerker ben je betrokken bij het bouwen van specifieke klantmachines van begin tot het uiteindelijk testen van de machine. Dit omvat de mechanische opbouw, bedraden (elektrisch en pneumatisch) aansluiten en uiteindelijk werkend opleveren. Daarnaast worden de machines geïnstalleerd en in gebruik genomen bij de klant.

Hierdoor kan het zijn dat je af en toe nationaal of internationaal op reis bent. Door het directe contact met onze klanten ben je tevens een belangrijke ambassadeur voor onze relatie.

Daarnaast word je als junior electrical engineer intern opgeleid voor het maken van de elektrische schema’s voor standaard machines. De schema’s worden gemaakt en onderhouden in Eplan. In overleg met de lead electrical engineer werk je bestaande schema’s om zodat deze passend zijn voor de verkochte configuratie.

Onze relatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende machinefabriek. Zij ontwikkelen en produceren machines voor onder andere de mondiale binnen- en buitenzonwering industrie en de woningtextiel markt. Deze machines worden op de werkvloer van begin tot eind gemaakt, zowel de mechanische als de elektrische onderdelen. Ook word er op locatie bij hun klanten gemonteerd.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal een technische opleiding op MBO 4 niveau (liefst elektrotechniek of mechatronica).
  • Je bent zowel elektrisch als mechanisch georiënteerd.
  • Je hebt affiniteit met en praktisch inzicht in de machinebouw. Aantoonbare werkervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.
  • Kennis en ervaring van Eplan is een pré.
  • Als persoon ben je zelfstandig maar kun je ook goed in teamverband functioneren, ben je oplossingsgericht en stressbestendig.
  • In de omgang met klanten ben je flexibel, tactvol en klantgericht.
  • Een goede kennis van de Engelse taal is vereist en voldoende kennis van de Duitse taal is gewenst.

Je gaat werken in een fulltime dienstverband, met werkdagen van maandag t/m vrijdag. De functie is in dagdienst (07.30/16.00).
Je krijgt een afwisselende baan met toekomstperspectief én doorgroeimogelijkheden.
Ook krijg je een salaris tussen €2200 en €3800 bruto per maand. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.