• Full time
  • Tegelen

Site Invite

Dagelijks aan de slag in een van de leukste warehouses in de regio?! Onze relatie is een professioneel dienstverlener in de fashion & lifestyle sector. Zij zitten gevestigd op twee locaties in Tegelen en een derde locatie in Swalmen, vanwaar zij wereldwijd hun producten en service aan klanten bieden. De producten van dit bedrijf variëren van sportkleding tot modeaccessoires van de meest exclusieve merken. Dit maakt hun een zeer beweeglijke en altijd ontwikkelende organisatie. Werken bij deze werkgever betekent werken in een laagdrempelig en informeel bedrijf waar heel veel mogelijkheden zijn!

Momenteel zijn zij op zoek naar gemotiveerde logistiek medewerkers. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het picken en sorteren van orders. Hierbij gaat het om de wat lichtere dames artikelen. Hierbij kan je denken producten van Livera, Gloss, Eleven Degrees en Totem. Gaat dit goed? Dan krijg je er wat meer taken bij om het werk wat afwisselender te maken. Je eerste werkdag ga je samen met een ervaring collega aan de slag die je wegwijs zal maken binnen het bedrijf!

Onze relatie is een professioneel dienstverlener op het gebied van fashion, lifestyle & sport artikelen. Zij verzorgen de logistieke processen van begin tot eind voor duizenden artikelen, van sportkleding tot modeaccessoires van bekende topmerken.

Functie eisen

  • Je bent fysiek fit en bent niet bang om lange afstanden te lopen
  • Je hebt affiniteit met het werken in een warehouse/magazijn
  • Ervaring met een handscanner is een pré, maar motivatie is veel belangrijker
  • De Nederlandse of Engelse taal beheers jij goed

Wij bieden jou 

  • Een fulltime functie in (verschoven) dagdienst van maandag t/m vrijdag
  • Parttime mogelijkheden vanaf 32 uur zijn ook mogelijk
  • Een salaris van €11,80 bruto per uur
  • Een km vergoeding van €0,19 per km vanaf 5km

Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer 077-820 03 30, of stuur ons een mail via het email adres tegelen@invitejobs.nl

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.