• Full time
  • Venlo

Site Invite

Heb jij, net als onze opdrachtgever, een grote liefde voor logistiek? Zet jij je elke dag voor de volle 100% in en blijf je ‘cool’ onder druk? Dan zoeken we jou!

Voor onze relatie in Venlo zijn we op zoek naar een (junior) transportplanner die ervaring heeft als planner of super gemotiveerd is om het vak ‘on the job’ leren.

Wat ga je doen?
Onder druk op de afdeling planning blijf jij “cool” en heb jij de situatie onder controle. Je biedt de stevige ondersteuning die je collega’s en klanten verdienen. Met gemak neem je de hoorn van de haak om logistieke zaken af te stemmen in zowel de Nederlandse, Duitse als Engelse taal en je kunt dit ook zonder problemen in diezelfde talen op papier en/of digitaal bevestigen. Wanneer je in een hectische, bruisende omgeving werkt, kom je het best tot je recht.

Over de weg, door de lucht, over het spoor of over het water: zij zorgen ervoor dat uw goederen altijd op tijd en ongeschonden op hun bestemming aankomen. Dáár kunt u op vertrouwen. Wat we doen? Conventioneel, geconditioneerd en end-to-end transport. Maar ook opslag, handling en distributie.

Wat vragen we van jou?
Jij bent enthousiast en collegiaal;
Jij bent iemand die altijd afspraken nakomt;
Jij bent op zoek naar een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag in dagdienst.

Een baan waar je kan leren, jezelf kan ontwikkelen op allerlei vlakken en een baan met toekomst perspectief! Je start direct met een contract van het bedrijf voor bepaalde tijd.

Heb je vragen of interesse in de baan dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.