• Full time
  • Venlo

Site Invite

Werk jij graag met hout? Ben je niet vies van hard werken in een productieomgeving? Zoek jij een baan in dagdienst OF in twee ploegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden bestaan met name uit het bedienen van diverse machines, zorgen voor een goed verloop van het proces en het bevoorraden van de machines met stukken hout ten behoeve van het produceren van pallets.
Daarnaast hou je de kwaliteit in de gaten en herstel je handmatig de foute pallets die uit de machine komen rollen.

Met zes miljoen pallets per jaar is onze relatie de grootste Nederlandse palletproducent. Ruim 30% van alle in Nederland geproduceerde pallets komt van dit bedrijf!!
Ze werken vanuit milieuoverwegingen uitsluitend met gedroogd hout, dankzij gewichtsbesparing is dit duurzamer dan het transport van vers hout!

Wat vragen we van jou:
Per direct beschikbaar in dagdienst OF in twee ploegen
Ervaring in een productieomgeving is een pre
Enthousiast en gemotiveerd

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in dagdienst OF in twee ploegen (6.00 – 14.00 uur / 14.00 – 22.00 uur). Bij goed functioneren is er kans op een vast contract!
Salaris in dagdienst is € 11,22 bruto per uur inclusief ADV compensatie. Salaris in twee ploegen is € 12,79 bruto per uur inclusief ADV compensatie.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.