• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een medewerker op de afdeling voorbewerking, fulltime in dagdienst van maandag tot en met vrijdag.

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat diverse schuimdelen op een nette manier en conform werkwijze aan de houten- en of kunststof rompen worden gelijmd. Daarnaast zorg je voor een goede afwerking.

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Functie-eisen

  • Je bent sociaal, vriendelijk en wil graag werken in een team
  • Ervaring in een productieomgeving is een pre
  • Affiniteit met hout en/ of kunststof is tevens een pre
  • Je bent in elk geval motiveert om het vak ‘on the job’ te leren!

De functie is fulltime voor 38,75 uur per week. De werktijden zijn in dagdienst van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 16:30 en op vrijdag van 8:00 tot 15:00. Dus lekker vroeg weekend! Het salaris is € 12,29 (+ ADV compensatie) bruto per uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.