• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een montage medewerker, fulltime in dagdienst van maandag tot en met vrijdag.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het in elkaar (af)monteren van diverse (veelal houten) onderdelen om tot een romp te komen. Je doet dit uiteraard aan de hand van tekeningen en instructies. Gezien de diversiteit aan meubelen zijn er honderden verschillende rompen, dit maakt het een afwisselende baan waarin je constant nieuwe modellen leert monteren.

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat vragen we;
– Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding als allround meubelmaker, machinale houtbewerking.
– Je bent sociaal, vriendelijk en wil graag werken in een team.
– Ervaring met het lezen van technische tekeningen.
– Affiniteit met hout is tevens een pre.
– Je bent in elk geval gemotiveerd om het vak ‘on the job’ te leren!

De functie is fulltime voor 38,75 uur per week. De werktijden zijn in dagdienst van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 16:30 en op vrijdag van 8:00 tot 15:00. Dus lekker vroeg weekend! Het salaris is € 12,29 (+ ADV compensatie) bruto per uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.