• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een (meubel) stoffeerder. In deze rol zorg jij er samen met je collega’s van de meubelmakerij voor dat alle voorkomende modellen gestoffeerd worden!
Heb jij ervaring als stoffeerder en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan! Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie ga je je met name bezig houden met het stofferen en afwerken van alle voorkomende modellen, het mede waarborgen van de kwaliteit en zorgdragen voor orde en netheid op de werkplek.

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat vragen we; 

  • MBO Stoffeeropleiding of beschikken over de juiste werkervaring (1 tot 3 jaar);
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Teamplayer;
  • Oog voor detail.

De functie is fulltime, maandag tot en met vrijdag. In overleg zijn er wellicht ook mogelijkheden om parttime te werken, neem hierover contact met ons op! Salaris is bespreekbaar.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.