• Full time
  • Echt

Site Invite

Als Magazijnmedewerker vind jij binnen een mum van tijd je weg binnen ons Logistiek Centrum. Jij zorgt dat onze (af)bouwmaterialen zich op de juiste plaats bevinden en dat de voorraad volledig klopt. Dit doe je samen met je team: jullie fixen het!

Werkzaamheden

Alles netjes, compleet, goed geordend en op de juiste plek. Dat is hoe een magazijnmedewerker zijn werkplek het liefste heeft. Daarom controleer jij na het lossen van een vrachtwagen of alle goederen overeen komen met de paklijst en onbeschadigd en compleet zijn overgekomen. Je brengt ze netjes (met een hef- of reachtruck) naar de juiste plaats. Daarnaast:

  • Verzamel en verpak je de te laden goederen aan de hand van de order verzamellijst
  • Laad je de goederen aan de hand van een routelijst
  • Verricht je onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur en vervoermiddelen
  • Werk je mee aan controle-tellingen van de magazijnvoorraad

De relatie is de serviceorganisatie van haar 27 aandeelhouders die samen ruim 120 vestigingen onder de formulenamen Bouwcenter, Bouwpunt en Stiho exploiteren.
De kernfuncties van de relatie zijn het verzorgen van de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formuleontwikkeling. De 27 aandeelhouders zijn allen familiebedrijven met als kerntaak de handel in hout en bouwmaterialen, waarbij velen ook een showroom exploiteren voor de verkoop van tegels, sanitair en keukens. En dit op meer dan 120 locaties in Nederland en België. Daarmee is de relatie de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland en België.

Functie eisen

Jij herkent onze producten aan de naam en verpakking en weet precies hoe deze goed opgeslagen en getransporteerd kunnen worden. Een orderpicklijst volgen is geen probleem voor jou en je vindt het belangrijk dat producten van goede kwaliteit zijn; defecte goederen pik jij er zo tussenuit. Verder heb jij:

  • Een LBO of vmbo diploma
  • Eventueel een reach- en/of heftruck certificaat
  • Een klantgerichte instelling
  • Een flexibele houding en ben je betrouwbaar

Je gaat werken bij een stabiel en groeiend bedrijf. Dat betekent dat jij als Magazijnmedewerker niet alleen staat in je ontwikkeling; wij groeien met je mee. Naast een prima salaris en een gezellig team bieden wij jou de mogelijkheid om je heftruck certificaat te behalen & een functie vol afwisseling en beweging.

Denk jij na deze vacature: ‘’Ja, deze baan is mij op het lijf geschreven!!’’ aarzel dan niet en solliciteer direct met een recente CV en dan nemen wij contact met jou op.

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.