• Full time
  • Herten

Site Invite

Onze relatie is opzoek naar medewerkers die klanten willen voorzien van verse vleesproducten. Lijkt het jou leuk om op een markt te staan of gewoon in de winkel? Bekijk dan onderstaande vacature.

Per direct zijn wij op zoek naar 2 Verkoopmedewerkers. Zowel voor in de winkel als op de markt. Hou je van een informele gezellige informele werksfeer, dan zit je hier goed. 

Werkzaamheden

Als verkoopmedewerker is het voornaamste dat je de klanten zo goed mogelijk van dienst bent en een band met ze op bouwt, aangezien veel klanten regelmatig terugkomen. Zo leer je de klanten kennen en weet je precies waar zij naar op zoek zijn. Dit maakt jouw werk leuker en de ervaring van de klant ook. Je bent ook verantwoordelijk voor de “look” van de winkel, alles moet er natuurlijk netjes bijliggen.

Er zijn verschillende werkplekken want je hebt buiten de producten ook een lunch gedeelte waar ze verse broodjes & gebraden kip verkopen. Daarbij staan zij ook regelmatig op de markt. Hou je van diversiteit ne ben je spontaan? Dan spreekt dit je vast aan.

Onze relatie is al jaren een begrip in heel Limburg en over de grenzen !!! Bekend van vele weekmarkten.

Functie eisen

  • Je bent een enthousiaste verkoper, die de klant optimaal wil helpen maar ook commercieel is
  • Als je ervaring hebt in een andere verkoopsector is dat mooi meegenomen
  • Je bent flexibel inzetbaar aangezien er meerdere werkzaamheden en werkplekken zijn
  • Je werkt secuur
  • Hoofdrekenen is geen probleem voor jou

Het gaat om een structurele baan voor tussen de 24 en 40 uur per week (afhankelijk van jou beschikbaarheid). Je werkdagen zijn van 08:00 tot 18:30uur of van 10:00 tot 18:30uur.
Je krijgt een contract voor bepaalde duur. Het salaris en de voorwaarden zijn conform de CAO detailhandel.

Heb je interesse of vragen dan horen wij graag van je. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan op korte termijn contact met je opnemen om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.