• Full time
  • Tegelen

Site Invite

Wat ga je doen:

Als monteur werk je in een betrokken en gemotiveerd team en ben je verantwoordelijk voor de montage op locatie. Tijdens de montage van installaties is het van belang dat er zo min mogelijk stilstand in het productieproces ontstaat en deadlines behaald worden. Je start je werkdagen vanuit huis; de ideale uitvalsbasis om op bezoek te gaan bij klanten in je eigen woonregio.

Je wordt aangestuurd door de planner, die je zo efficiënt mogelijk zal inplannen voor je werkzaamheden. Een auto van de zaak en op klantlocatie geleverde benodigde materialen zijn je belangrijkste gereedschappen. Zelfstandig vanaf tekening samenstellen van diverse machineonderdelen, constructiedelen tot en met de gehele constructies. Waarborgen van kwaliteit van de installatie door tussentijds uitvoeren van metingen en controles.

Onze relatie:

Onze relatie is al ruim 80  jaar een specialist op het gebied van het ontwerpen, bouwen en onderhouden van installaties t.b.v. intern transport en opslag.

Functie eisen:

Recente werkervaring hebben als montage monteur.

Technisch inzicht hebben.

Fulltime beschikbaar zijn.

In het bezit zijn van rijbewijs B is een vereiste.

Nederlandse en/ of Duits taal goed beheersen.

Geen problemen hebben met consignatiediensten.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag vanaf 07:30/ 16:45 uur, deze tijd is globaal, het ligt ook aan welke afspraken met de klanten gemaakt zijn. Je krijgt een auto van de zaak.

Onze relatie valt onder de CAO Metaal.

Bij gebleken geschiktheid, zeer grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse en/ of vragen? Neem dan meteen contact met ons op. Wie weet heb je snel een leuke nieuwe baan!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.