• Full time
 • Echt

Site Invite

Voor onze relatie in de omgeving van Echt zijn wij opzoek naar een JR. Business planner.
Vind je het een uitdaging om te zorgen voor optimale logistieke processen zodat we op tijd kunnen leveren aan onze klanten? Dan is onze baan een uitgelezen kans waarbij je een dynamische “spin in het web” functie vervult en zowel nationaal als internationaal, met onze productielocatie in Slowakije en uitbestedingsbedrijf in Tsjechië, veel contacten hebt. Onze logistieke processen binnen de semiconductor industrie zijn uitdagend, met korte lead times en een hoge logistieke verantwoordelijkheid in de keten. Je wordt daarom iedere dag opnieuw uitgedaagd. Ben jij toe aan een stap in je carrière waarbij je veel kunt leren en op termijn alle ruimte krijgt om door te groeien? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen als Business Planner?

Als Business Planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ontvangst en afhandeling van salesorders en forecast (klantvraag) die je vertaalt naar productieorders zodat we conform onze klantafspraken tijdig en met de juiste kwaliteit kunnen leveren. Jij bent voor onze klanten het vaste aanspreekpunt en zorgt voor tijdige communicatie over de status van de orders. Aanvragen voor nieuwe producten speel je door aan de NPI Planner. In de rol van Business Planner coördineer en communiceer je tussen de verschillende interne afdelingen.

Werkzaamheden

 • Beoordelen, bevestigen en onderhouden van de orders en forecast van diverse klanten
 • Herplannen van orders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit en klantvraag
 • Signaleren van tekorten, uitzetten en coördineren van opvolgende acties
 • Het analyseren en bijsturen van materiaalcontracten van onze klanten
 • Zo efficiënt mogelijke plannen van de door de masterplanner toegewezen mensen, middelen en materialen
 • Uitvoeren van analyses op het gebied van leverperformance, kwaliteit etc. en het tijdig rapporteren van diverse functie gerelateerde KPI’s
 • Het analyseren van data en zelfstandig adviseren van zowel de interne organisatie als de klant

Deze opdrachtgever bied zijn klanten maatwerkoplossingen voor de complete productlevenscyclus (van productontwikkeling tot after-sales service) van zowel elektronische componenten als complete (box-build) elektronische besturingssystemen.

Wat vragen we van je als Business Planner?

Allereerst heb je een zeer klantgerichte, dienstbare instelling en houding en ben je in staat door je open persoonlijkheid op basis van samenwerking resultaten te boeken. In deze spilfunctie is het van groot belang dat je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden (in meerdere talen) en hiermee kunt motiveren en overtuigen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en hebt een praktische, nieuwsgierige en ondernemende instelling. In je werk weet je de juiste prioriteiten te stellen en blijf je onder druk ook volgens de geldende processen en procedures je werk uitvoeren. Je hebt een interesse in de techniek en vindt de producten die we maken voor onze diverse klantengroepen een boeiend werkveld. Vanuit je intrinsieke motivatie en analytisch vermogen ben je in staat om verbeterpunten aan te dragen en wil je graag je werk morgen nog beter doen dan vandaag!

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in logistieke/bedrijfskundige richting
 • Eenige werkervaring met logistieke, operationele of salesprocessen is een pre maar geen must, dus ook starters worden uitgenodigd te solliciteren
 • Technische affiniteit mbt assemblage en kennis van Supply Chain Management
 • Goede kennis en ervaring met MS Office m.n. Excel en affiniteit met ERP pakketten (bijvoorkeur BaaN)
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands, Engels én Duits
 • Fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Venlo, Weert, Venray, Roermond, Echt, Sittard, Heerlen, Maastricht

Werktijden: in dagdienst beginnen tussen 06:40/09:00 en eindtijd tussen 15.30/19.00 (flexibel in te delen)

Spreekt deze vacature jou aan? neem dan direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een lekkere kop koffie.

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.