• Full time
  • Swalmen

Site Invite

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je in een dynamische omgeving werken? Wij zoeken bij een internationaal opererend familiebedrijf een operator verwerking.

Werkzaamheden

Je zorgt voor een optimale output, bewaakt procescondities, bemonstert en test gereed product en daarbij rekening houdend met na te streven normen betreffende veiligheid, kwaliteit en milieu. Je voert onderhoudswerk uit en zorgt voor een opgeruimde werkplek. Je neemt deel aan verbeterteams en traint en ontwikkelt jezelf steeds verder. Je onderhoudt nauwe contacten binnen je eigen team en draagt relevante informatie over aan de opvolgende ploegen. Je rapporteert aan de teamleider van je ploeg.

Het betreft een internationaal opererend familiebedrijf in alles wat met papier te maken heeft. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau met een inzicht in techniek. Bereid om te leren intern. De mogelijkheid te ontwikkelen met externe opleiding (Operator A/B)
  • Ervaring in de maakindustrie is een pré
  • Je neemt eigen initiatief, bent betrokken, collegiaal, leergierig en streeft naar kwaliteit
  • Je haalt plezier uit voortdurende verbetering en ontwikkeling van jezelf en het machinepark
  • Je bent veiligheidsbewust en in het verlengde daarvan zorgvuldig, proactief en acteer je met verantwoordelijkheidsgevoel

Je gaat werken in een 5-ploegendienst. Het betreft een vacature met toekomstperspectief. Bij gebleken geschiktheid kans op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van kennis, opleiding en vaardigheden.

Heb je interesse of vragen? Neem dan meteen contact ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.