• Full time
  • Arcen

Site Invite

Voor een mooi groeiend bedrijf in de regio Venlo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Logistiek Medewerker Inbound. Houd jij van uitdaging en lijkt het je leuk om samen met de rest van het team een geheel nieuwe afdeling op te zetten binnen een jong en dynamisch bedrijf? Raak jij getriggerd door de woorden: ‘samen er de schouders onder zetten om iedere keer weer de klus te klaren?’ Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

 Als medewerker inbound zorg jij ervoor dat alle inkomende goederen gecontroleerd worden op aantallen en het juiste product. Wanneer de aantallen en producten overeenkomen scan jij ze af zodat ze in het systeem ingeboekt staan. Jij bent proactief; wanneer er even geen vrachten komen pak jij verschillende werkzaamheden zelfstandig op.

Heb je vragen of interesse, dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De organisatie waar jij terecht komt is een sterk groeiende handelsonderneming in van in- en verkoop van bomen, sierteeltproducten, bloemen en overige planten. Kenmerkend voor de organisatie is de hechte en informele sfeer. Het bedrijf zorgt voor de gehele logistieke stroom vanaf het moment dat iemand via de webshop van onze klant een bestelling plaatst. Ze versturen hun planten vanaf doos tot en met complete pallets naar de Europese consument.

Functie-eisen

  • Je hebt een positieve instelling en vindt het leuk om mee te mogen denken over de inrichting van jouw afdeling
  • Je bent van essentieel belang voor onze organisatie, dus wij kunnen op je aanwezigheid rekenen
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Het betreft een functie binnen een ambitieus en nieuw team en een organisatie die maatschappelijk enorm betrokken is. Een baan met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. je gaat werken in verschoven dagdiensten (werktijden ergens tussen 07:00 en 19:00 uur). je werkt tussen de 32 en 38 uur per week en krijgt een arbeidsovereenkomst met een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract bij de opdrachtgever.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.