Werkzaamheden:

Voor een relatie in de omgeving van Venlo zijn wij op zoek naar een operator verpakkingsmachine. In deze functie werk je samen in een team gemotiveerde collega’s die zorgdragen voor onze verpakkingsafdeling. Je werkzaamheden bestaan uit het opstarten, af- en bijstellen van de automatische verpakkingsmachines van de substraatproducten, zelfstandig storingen oplossen en kwaliteitscontroles uitvoeren.

Onze opdrachtgever is een van Europa’s grootste leveranciers en producent van substraten. Vanuit hun vestiging in regio Venlo produceren ze verschillende soorten substraten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.  

Eisen:

  • Je bent vaardig met geautomatiseerde systemen.
  • Je kan zelfstandig werken.
  • Je bent multifunctioneel.
  • Storingen kunnen oplossen is een pré
  • Technisch inzicht hebben is een pré
  • Heftruck certificaat is een pré
  • Beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

Het betreft een fulltime functie waar je tijdens het seizoen (november t/m mei) in twee ploegen werkt (5:00 -13:00 uur/ 14:00 – 23:00 uur). Buiten het seizoen om zijn de werkzaamheden in dagdienst. Het salaris is op basis van leeftijd en ervaring.

Wil jij werken bij een mooi productiebedrijf in de regio Venlo? Neem dan direct contact met ons op door te solliciteren via de sollicitatiebutton of contact op te nemen met onze vestiging in Venlo (077-820 03 33)!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.